1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altında 24 saat sonra kıyamet kopacak! Elinde altını olan kuyumculara koşuyor: “Daha da düşecek”

Altında 24 saat sonra kıyamet kopacak! Elinde altını olan kuyumculara koşuyor: “Daha da düşecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de çarşamba günü açıklanması beklenen enflasyon verileri ile birlikte ABD Merkez Bankası’nın faiz kararının şekilleneceğini işaret eden uzman isim, ekonominin soğuduğuna dair sinyallerin artması ile birlikte enflasyon verilerinde önemli bir düşüş beklentisinin ortaya çıktığını söyledi.

Yatırımcıları tek tek uyaran İslam Memiş, altın fiyatlarının Temmuz ayı ile birlikte büyük bir yükselişe geçeceğini söyledi. ECB’nin ardından, FED faiz indirimlerinin başlayacağına dikkat çeken uzman isim, enflasyon verilerinde yaşanan beklentinin iyi gelmesi durumunda Altın fiyatlarının dip seviyeye yaklaşacağını söyledi.

Altın yatırımcılarının piyasalara karşı hazırlıklı olması gerektiğine dikkat çeken İslam Memiş, stratejilerin yeniden gözden geçirilmesi tavsiyesinde bulundu. Memiş, “24 saatiniz kaldı. Hazırlığa başlayın” dedi. Bu açıklama, yatırımcıların dikkatle takip etmesi gereken kritik bir döneme işaret ederken, çarşamba günü açıklanacak enflasyon verileri, piyasalarda büyük bir hareketliliğe neden olabilir ve altın fiyatlarının yönünü belirleyebilir.” ifadelerini kullandı.

islam-memis-gram-altin.jpg

Bu hafta içerisinde 2400 ile 2450 aralığında görülebilecek altın fiyatlarına dikkat çeken İslam Memiş, “Eğer ons altında 2400 liranın altına düşüş yaşanırsa, gram altın fiyatı da 2380 lirayı görebilir. Bayram öncesi son haftaya girdik ve 9 günlük resmi tatil dönemine girilecek. Bu da alım fırsatlarının azalacağı anlamına geliyor.” dedi.

Altın fiyatlarında düşüş beklentisi olan kişilerin yeniden düşünmesi gerektiğini ifade eden İslam Memiş, altın fiyatlarının önümüzdeki dönemlerde yeni rekorları test edebileceğini belirterek yılın ikinci yarısında özellikle Temmuz ayı içerisinde gram altının 3500 TL’ye kadar yükselebileceğini aktardı.

altin.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altında 24 saat sonra kıyamet kopacak! Elinde altını olan kuyumculara koşuyor: “Daha da düşecek”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz