1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li tüm emeklilere müjde! Açıklama geldi!

Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li tüm emeklilere müjde! Açıklama geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Bağ-Kur, Sosyal Sigortalar Kurumu, 4C ve EYT’li emekli yurttaşlara en az 12 bin TL’lik ek ödeme yapılacağı fırsatı sunulacağı bilgisi yer alıyor. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan bu ilan, emekli yurttaşların finansal olarak gevşemesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Emekli yurttaşlara sunulacak olan 12 bin TL ek ödeme fırsatından, Bağ-Kur, Sosyal Sigortalar Kurumu, 4C ve EYT’li emeklileri faydalanacak. Geniş çapta değerlendirilen ek ödeme fırsatı sayesinde ayrım yapılmadan tüm emekli yurttaşlar yararlanacaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi açıkladı. Emekli yurttaşlara en az olmak üzere 12 bin TL’lik ek ödeme yapılacağı mevzusunda ilan yapılırken, emekli yurttaşları oldukça yakından ilgilendiren ek ödeme fırsatından nasıl faydalanacağı ise merak mevzusu oldu.

Emekli yurttaşlar için özel olarak hazırlanan ek ödeme fırsatı, Ağustos ayında asıllaşacak olan ücret zammı ile beraber hesaplarına aktarılacağı mevzusunda bilgi verilirken, Emekli yurttaşların ek ödeme fırsatından faydalanabilmesi için rastgele bir müracaat operasyonları arz edilmektedir. Ek ödemeler hesaplarına otomatik olarak aktarılacaktır.

Emekli yurttaşlara parasal destek imkânı tanınacak olan ek ödeme fırsatı kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilanı yapılan ek ödeme ile beraber emekli yurttaşların yaşam niteliğini azıcık daha artırılması hedeflenmektedir.

Tüm bunlar dışında emekli yurttaşlara daha rahat bir soluk aldırabilecek, bankalar aracılığıyla ödenen promosyon yardımı meblağında da çoğalış kollanmaktadır. Bazı bankalar 15 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi fırsatı sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li tüm emeklilere müjde! Açıklama geldi!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz