Çikolata da artık cep yakıyor! 60 gram çikolata 55 lira oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek enflasyon, üretim maliyetlerinin artması ve nakliye gibi birçok kalemdeki gider birçok ürünün fiyatının değişmesine neden oluyor. Bu ürünlerden biri de çikolata… Sütlü, bitter, fındık, fıstık ve karamel gibi birçok çeşidi olan çikolata fiyatıyla tüketicileri üzüyor.

Son zamanlarda çikolataya gelen zam özellikle çikolata severleri üzdü. Ünlü zincir marketlerde 60 gram çikolatanın fiyatı 55 liraya çıktı, 30 gram farklı çeşitteki çikolataların fiyatı ise 6-15 lira arasında değişiyor.

anadolugazete.com.tr olarak ünlü bir zincir marketten 30 ve 50 gramlık çikolata satın aldık. 30 gram çikolatanın fiyatı 6,75, 45 gram çikolatanın fiyatı 11,75 ve 50 gram çikolatanın fiyatı ise 14,50 lira. Ayrıca çikolatanın markasına göre de fiyat değişkenlik gösterebiliyor.

Markette karşılaştığımız bir vatandaş, çikolatayı çok sevdiğini artık çikolatanın da lüks haline gelen yiyeceklerden biri olduğunu söyledi. Vatandaş, “Hiçbir şeyin yanına yanaşılmıyor. İndirim takip ediyoruz. İndirimde ne bulursak alamaya çalışıyoruz. Çikolata bile 15 lira oldu. 2-3 çocuğu olan her gün çikolata nasıl alsın?” diye konuştu.

Özellikle çocukların ve gençlerin severek tükettiği çikolata artık cep yakıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çikolata da artık cep yakıyor! 60 gram çikolata 55 lira oldu!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz