1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dolarda yatırımı olanlar dikkat! Piyasalar bir anda değişecek, elindekini satan yandı

Dolarda yatırımı olanlar dikkat! Piyasalar bir anda değişecek, elindekini satan yandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg tarafından yayınlanan bir haberde, Türkiye için kapıda bekleyen bir krize dikkat çekildi. Dövizde yaşanacak gelişmelerle birlikte sorunun ortaya çıkacağını belirten gazete , birçok vatandaşın paniklemesine yol açtı.

Birçok Ülkede Sorun Yaşanabilir

Bloomberg’ün hazırladığı rapora göre, Türkiye’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Sri Lanka ve Romanya da önümüzdeki 12 ay içinde döviz krizi yaşama riski taşıyor. Nomura ekonomistleri, özellikle Türkiye ve Sri Lanka’nın daha önce kriz yaşamış olmalarına rağmen hala tehlikeyi atlatamamış olabileceklerine işaret ediyorlar.

ABD merkezli haber ajansı Bloomberg, Türkiye’nin döviz krizi riski taşıyan 4 ülke arasında yer aldığını bildirdi. Japonya merkezli finansal şirket Nomura Holdings’in geliştirdiği bir göstergeye göre, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Sri Lanka ve Romanya yakın gelecekte döviz krizi riskiyle karşı karşıya.

Yatırımcılar için oldukça önemli olan bu gelişme vatandaşların ne şekilde yatırım yapması gerektiğini gözler önüne sermeye başladı. Ülkemizde yaşanan enflasyon sorunu giderek artarken, hükümet kanadında bu sorunun giderilmesi için yeni çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Fakat ekonomi gazetesi Bloomberg tarafından yayınlanan rapor birçok yatırımcının tekrar düşünmesine neden oldu.

Yukarıda belirtilen tahminler ve açıklamalar tamamen bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Haber içeriğimizde herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır. Diğer ünlü bankalar ve ekonomi alanındaki gelişmeler sitemiz üzerinden sizlere aktarılacaktır.

haber1965

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dolarda yatırımı olanlar dikkat! Piyasalar bir anda değişecek, elindekini satan yandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz