1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Elon Musk’ın satışı gizlediği ortaya çıktı Bitcoin bir gecede çakıldı

Elon Musk’ın satışı gizlediği ortaya çıktı Bitcoin bir gecede çakıldı

featured
service

Coin Metrics bilgilerine göre, kripto para üniteyi cuma sabahı erken saatlerde 26.194,68 dolardan harekât görüyordu.

Wall Street Journal’ın haberi kiripto piyasasına bomba gibi düştü. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın işletmeyi SpaceX’in bilançosunda Bitcoin olduğu ama sonrasında sattığı ortaya çıktı. Tarihler net olarak öğrenilmiyor ancak satışın 2021-2022 senesinde yapıldığı haberlere yansıdı.  Tesla’nın kasasında bulunan son milyon dolarlık Bitcoin’lerin satışı sonrasında yalnızca 184 milyon dolarlık kısmın kaldığı ortaya çıktı.

Ethereum, dün lider kripto para üniteyi Bitcoin’e gelen satışların ardından 1.825$ dayanağını kaybetti ve oluşturduğu düşen kanalın alt bandı olan 1.780$’a kadar geri çekilmişti. Gün içinde en düşük 1550 dolar, azami de 1803 dolar seviyesi görüldü. Yüzde 8’e yakın düşüşle 1689 dolardan harekât görüyor.

XRP-SEC davasının XRP lehine sonuçlanmasının ardından SEC karara itiraz etmişti. Gece gelen haber akışında ise Ripple Labs, SEC’in itirazına karşı çıktı. Görünen o ki temyiz süreçlerinin sonuçlanması bir vakit daha XRP üzerindeki baskıyı devam ettirecek gibi. XRP ise geçtiğimiz ay karar neticeyi %73’lük çoğalışından geriye %30’luk düşüşle olumsuz fiyatlanmaya devam ediyor.

Davalarla uğraşan Ripple da Bitcoin’den sert etkilendi. Ripple yüzde 18 oranında düşüşle 0.48 dolar seviyesinde bulunuyor. Ripple gün içinde en düşük 0,4226 dolar, azami de 0,5939 dolar seviyesini gördü.

Dogecoin de sert düşüşten kısmetini aldı. Dogecoin yüzde 11 oranında düşüşle 0,06084 dolardan harekât görüyor. Gün içinde en düşük 0,05560 dolar, azami de 0,06830 dolar seviyesini gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elon Musk’ın satışı gizlediği ortaya çıktı Bitcoin bir gecede çakıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz