Emeklilere 18 bin TL ödeme: 81 ildeki emeklilerin banka hesabına yatırılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ING Bank’tan 81 ildeki emeklilere 18 bin TL ödeme yapılacak. Banka yetkilileri, emeklilere özel avantajlar sunacaklarını belirtti. Bu avantajlar arasında düşük faizli kredi imkanları, avantajlı sigorta paketleri ve birçok farklı hizmet bulunuyor.

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı’nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Şubeye gelmeden, e-Devlet’ten de banka değişikliği işlemi gerçekleştirebilirsiniz. PTT’den alınan şifre ile e-devlet’e girerek buradaki işlem adımları takip edilmelidir.ING Şubelerine giderek sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşınızı ING’ye taşıyabilirsiniz.ING Mobil üzerinden Cebimdeki Danışman’la görüntülü görüşerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere 18 bin TL ödeme: 81 ildeki emeklilerin banka hesabına yatırılacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz