1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Enstrümanlarda yaşanan geri çekilmeyi yorumladı! Gram altın 2500 TL olacak dedi!

Enstrümanlarda yaşanan geri çekilmeyi yorumladı! Gram altın 2500 TL olacak dedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Borsada satışlar var, dolar kuru yükseliyor. Euro, altın ve gümüş geriliyor. Bir pozisyon değişikliği var, piyasalarda bir karışıklık var, yatırımcı da karar veremiyor. Peki, yatırımcısı ne yapmalı? Borsa İstanbul güçlü duruşunu korumaya devam ediyor ancak satış beklentim hala devam ediyor. 7000 altında rakamlar hala gelebilir mi? Evet. Diyerek piyasanın karışık bir durumda olduğunu ve yatırımcıların neye yatırım yapmaları konusunda kararsız kaldığını belirtti.

Bununla beraber İslam Memiş Dolar kuru güçlendi. 27 üzerinde tutunuyor. Ağustosta herhangi bir değişiklik yok. Hedef 27.50 lira seviyesi. Ağustos içinde bekliyorum. 27.10 – 27.16 aralığında bir kur var serbest piyasa ile resmi kur arasında. Dolar güçlü duruyor çünkü doların değeri, dolar endeksi 103 dolar üzerinde. Cümleleri ile dolar hakkındaki tahminlerini de dile getirdi.

Bununla beraber, Ons altında 1890 dolar destek seviyesini takip ediyoruz. Tekrar yukarı yönlü ataklar bekliyorum. Yukarıda 1930 ve 1960 dolar seviyesi var. Ons altında yaşanan düşüş de elinde dolar olanlar için fırsat aslında. Altına geçiş yapacaksınız mesela. Dolarla karşılığı oldukça uygun. Dolar verip altın alan arkadaşlarımızın da 62 bin 80 dolar, dolar altın paritesi. Bu külçe altınların da işçilikleri var, bunun göz önünde bulundurun. Daha alt miktarda alacak olanların astar altın tercih etmesi gerekiyor. İşçiliksiz çünkü.

İnternet – TV fiyatları, banka kurları ve fiziki altınlar var. Bu üçünde makas aralığı değişiyor. Genelde 50 lirayı geçmiyor ama. Yıl sonuna doğru 1800’lü rakamları, ekim ayına doğru konuşacağız. Bu düşüşler neyi ifade ediyor? Elinde altın vardır, evet şimdi alabilirsin. 2000-2500 lira gram altında görünce 2024’te buraların daha ucuz olduğunu anlayacaksın. Hazırlıkların bugünden yapılması lazım. Dedi.

Not: Bu haberde geçen yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Enstrümanlarda yaşanan geri çekilmeyi yorumladı! Gram altın 2500 TL olacak dedi!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz