Halk ekmeğine zam! Gramajı aynı kaldı fiyatı yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ekmek maliyetlerindeki çoğalış tekerrür gündemde. Fırıncılara Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan un dayanağının bu ay itibari ile bitmesi maaliyetler mevzusunda fırıncıyı zorladığı mazeret sunularak fırınlardaki ekmek maliyetleri çoğaldırılırken şimdiki zamlar ise millet ekmeklerine geliyor. Yayımlanan son bilgiye göre İzmir’de millet ekmek maliyetine zam geldi. Ekmek gramajı aynı kalırken çoğaldırılan maliyete ise yurttaşlar oldukça tepkili.

Millet ekmek maliyetlerine geçtiğimiz günler içerisinde bazı şehirlerde zamlar geldiği açıklandı. Öteki şehirlerde ise gelmesi gündeme kazançken bir şehir daha zam kararını açıkladı. Yaşanan enflasyon ile artan maaliyetler fırıncıların belini bükerken ekmeğe gelecek olan zam kapıları çaldı. Ekmek için gelecek olan zam haberi herkesi düşündürürken o şehirde açıklanan ekmek maliyetleri çok donakalttı. İzmir 210 gram olan millet ekmeğinin maliyetini 4 TL’den 5 TL’ye çıkardığını açıkladı.

Önce yüksek enflasyon oranları sonrasında tercihin akabinde artan döviz kurları ve hali hazırda devam eden hareketliliği bir hayli firmayı özellikle de yurttaşları mağdur etmeye devam ediyor. En son yapılan açıklamalarda Bakanlığın fırıncılara yaptığı un dayanağını kaldırmasıyla birlikte ekmek maliyetlerine zamlar gelmeye başlamıştı. Yeni duyurulan habere göre ise İzmir’de de ekmeğe zam yapıldığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halk ekmeğine zam! Gramajı aynı kaldı fiyatı yükseldi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz