Halkbank’tan kadın ve genç girişimcilere müjde! 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi fırsatı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu kredi paketi sayesinde kadınlar ve gençler iş fikirlerini hayata geçirebilecek. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlamak gibi birçok farklı şart ise kredinin başlıca şartları arasında yer alıyor. Peki, Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi’nin detayları neler? Kimler bu krediden yararlanabilir? İşte merak edilen soruların cevapları.

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi’nin detayları belli oldu. Kadınlara yönelik sunulacak finansman fırsatı sayesinde birçok kişinin iş fikirlerini hayata geçirmeleri sağlanacak. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirmek ve KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halkbank’a sunan, kredi başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olan genç girişimciler için azami kredi miktarı 300.000 TL olarak belirlenmiştir.

En az bir yılık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimcilere ise azami 500 bin TL kredi verilmektedir. Benzer şekilde kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi girişimcilere azami kredi limiti 500 bin TL olarak belirlenmiştir.

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi kapsamında belirlenen şartları sağlayan tüm vatandaşların krediden yararlanması mümkündür. Bu kapsamda 3308 sayılı Meslek Eğitim Kanunu kapsamında, kredi başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar krediden yararlanabilecek.

Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkarlar da kredi kapsamında yer almaktadır. Buna ek olarak KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini bitirmek ve KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halkbank’a sunan, kredi başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olan genç girişimciler krediden yararlanabilmektedir. Halkbank ayrıca girişimcilere özel geri ödeme planları da sunuyor.

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi’ne başvurmak isteyen vatandaşlar, Halkbank şubelerine giderek başvuru formunu doldurabilirler. Başvuru formunda gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girmek önemlidir. Ayrıca başvuru sırasında istenen belgeleri de hazır bulundurmak gerekmektedir. Bu belgeler şunlardır:

Başvuru formu ve belgeleri tamamlayan vatandaşlar, Halkbank şubelerine teslim ederek kredi başvurusunu tamamlayabilirler. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda kredi onaylanan vatandaşlar, kredi sözleşmesini imzalayarak kredi tutarını hesaplarına aktarabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halkbank’tan kadın ve genç girişimcilere müjde! 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi fırsatı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz