İkinci Seçil Erzan vakası ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’daki özel bir bankada Şube Müdürü Rahşan E. B., Müdür Yardımcısı Utku E. ve 2 banka personeli dahil olmak üzere 8 şüpheli tutuklandı.

DHA’nın haberine göre, futbol dünyasından tanınmış isimlerin adının geçtiği dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak, banka yönetimi tüm şubeler üzerinde denetimleri artırdı.

Genel merkez uzmanlarının yaptığı incelemeler sırasında, Side Şube Müdür Yardımcısı Utku E.’nin hesabında şüpheli hareketlilikler tespit edildi ve bunun üzerine banka müfettişleri tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda, Utku E.’nin 2021 yılından Nisan 2024’e kadar müşterilerin hesaplarından toplamda 205 milyon lirayı belirli kişilere aktardığı ve bu paraların ardından tekrar kendi hesabına yönlendirildiği ortaya çıktı. Ardından, banka suç duyurusunda bulunarak Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatmasını sağladı.

Manavgat Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan operasyonla, 6 Nisan’da Şube Müdürü Rahşan E. B., Müdür Yardımcısı Utku E. ve diğer 4 şüpheli gözaltına alındı. Utku E., ifadesinde müşterilerin hesaplarından paraları alıp arkadaşlarına aktardığını, daha sonra bu paraları kaybettiğini belirtti. Şüphelilerin tutuklanmasıyla süreç devam etti.

Olayın zarar gören müşterilerine tazminat ödemesi yapıldığı bilgisi de banka tarafından verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İkinci Seçil Erzan vakası ortaya çıktı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz