Mobil hattı Türk Telekom olanlara müjde! 1.500 TL para iadesi yapılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kampanya Detayları ve Şartları

Kampanyadan 18 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip Akbanklı olanlar yararlanabilecek. Türk Telekom mobil veya evde internet müşterisi olan ve bu kampanyaya ilk kez katılanlar, vadesiz hesaplarından veya kredi kartlarından verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasının otomatik olarak ödenmesi durumunda, fatura tutarı kadar aylık maksimum 500 TL’ye, toplamda ise 3 ayda 1500 TL’ye varan nakit iade kazanabilecekler.

Kimler Yararlanabilir?

Kampanyadan sadece 18-80 yaş arasındaki Türk Telekom mobil veya evde internet müşterileri faydalanabilir. Ayrıca, müşterilerin Akbank Mobil üzerinden “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olmaları gerekmektedir.

Nakit İade Nasıl Yapılacak?

Kazanılan nakit ödüller, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasının otomatik olarak ödenmesi durumunda, ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak tanımlanacaktır.

Son Başvuru Tarihi ve Diğer Detaylar

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 18-80 yaş arasında olmaları ve belirtilen tarihler arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklamaları gerekmektedir. Kampanya, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturası dışında başka bir fatura ödeme talimatı için geçerli değildir. Ayrıca, kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı Akbank ve Türk Telekom’a aittir.

Türk Telekom müşterileri için sunulan bu kampanya, hem Akbank müşterilerine ekonomik bir avantaj sağlayacak hem de Türk Telekom hat sahiplerine cazip bir fırsat sunacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin belirtilen şartlara dikkat etmeleri ve kampanya süresince fatura talimatlarını düzenli olarak takip etmeleri önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mobil hattı Türk Telekom olanlara müjde! 1.500 TL para iadesi yapılıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz