Pensilvanya’yı işaret eden Bahçeli’ye Ayşe Ateş’ten yanıt: Ayaklarınızın altına bakın – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili hazırlanan iddianameye dair tartışmalar sürerken, cinayetinin tetikçisini kaçıran araca dair görüntüler ortaya çıktı.

— Ayşe Ateş (@ayseatesaa) May 9, 2024

Sinan Ateş cinayetine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamede plakası dahi verilmeden “Audi marka” olarak bahsedilen ve tetikçi Eray Özyağcı’nın Ankara’dan İstanbul’a kaçırıldığı aracın görüntüsüne ulaşıldı. T24’ten Asuman Aranca’nın aktardığına göre, koruma tahsisli olduğu öğrenilen ve iddianamede azmettirici olarak gösterilen eski Ülkü Ocakları yöneticilerinden Tolgahan Demirbaş ile Emre Yüksel’in kullandığı aracın çakarlı olduğu görülüyor.

Söz konusu aracın Ülkü Ocakları binası önünde ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın kullanımında olduğu fotoğraflar da ortaya çıktı. Fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından hem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi hem de fotoğrafları değerlendirdi.

Bahçeli iddianame üzerinden yürüyen tartışmalara tepki göstererek ‘operasyon’ imasında bulunmuş ve “Bakalım hukuki süreç Ankara’da mı bitecek, yoksa Pensilvanya’ya mı dayanacak, hodri meydan, hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Ayşe Ateş sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

“Bize operasyon çekiliyor, deniliyor. ‘Pensilvanya’ deniliyor. Eğer bir operasyon çekiliyorsa çekenler bu ve benzer delillerle suçu sabitlenmiş olanlardır. Kurumsal araçları katillere tahsis edenlerdir. ‘Onun kalemini kırdık’ diyerek sağa sola elçi yollayanlar, birbirine mesaj atanlardır.

Nereden aldığı belli olmayan bir güçle Özel Harekât polislerini torbacılara şoför yapanlardır. Külliye’nin 1 km ötesinde, AK Parti Genel Merkezi’nin dibinde, sanki devlete kafa tutarcasına; bu ülkenin iki kız çocuk sahibi, işinde gücünde şerefli bir akademisyenine gözünü kırpmadan kıyanlardır.

Size operasyon çekenleri görmek için demir parmaklıkların ardına, ayaklarınızın altına bakın. Çünkü bir kısmı tutuklu, bir kısmı da yargının önüne çıkmaktan kurtulmak için hâlâ ayaklarınıza kapanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pensilvanya’yı işaret eden Bahçeli’ye Ayşe Ateş’ten yanıt: Ayaklarınızın altına bakın – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz