1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Trump saldırısı kriptoyu yükseltti!

Trump saldırısı kriptoyu yükseltti!

featured
service

Özellikle eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yeniden başkanlık yarışında öne çıkma ihtimali, yatırımcılar arasında pozitif bir hava yaratıyor. Bunun yanı sıra, Federal Reserve’in (Fed) bu yıl iki kez faiz indirimine gideceğine dair fiyatlamalar, kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketin tetikleyicisi oldu.

Coinmarketcap verilerine göre, küresel kripto para piyasasının değeri yeniden 2 trilyon doların üzerine çıktı. Bitcoin, son 24 saatte ABD’deki kripto düzenlemelerine yönelik olumlu beklentilerle Haziran sonundan bu yana ilk kez 65 bin dolara yaklaşarak, TSİ 12.00 itibarıyla 63 bin dolardan işlem gördü. Cuma gününden bu yana kaydedilen değer kazancı ise yüzde 10’u buldu.

Trump’a suikast girişimi sonrası Bitcoin yükselişte

Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum ise 3 bin 400 doların altında işlem görüyor. TSİ 11.10 itibarıyla Ethereum fiyatı 3 bin 390 dolar seviyesinde seyretti.

Analistler, ABD’de yeni yatırım araçlarının onayının yaklaşması ve kasım başındaki başkanlık seçimlerinin ardından Trump’ın yönetim ihtimalinin artmasının kripto piyasasında olumlu bir etki yarattığını belirtiyor. Yatırımcılar, Trump’ın kendisini kripto dostu olarak tanımlaması nedeniyle, gelecekte daha az kısıtlayıcı düzenlemeler bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trump saldırısı kriptoyu yükseltti!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz