Uzman isim altın için son 14 gün uyarısında bulundu! Yatırımı olanlar fırsatı kaçırmayın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman İsim Açıkladı

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altın piyasasına dair yeni açıklamalarda bulundu. Altın yatırımcılarının merak ettiği konularda açıklamalarda bulunan Kolçak, önümüzdeki 14 gün içerisinde gram altın fiyatlarında önemli bir değişiklik beklediğini ifade etti. Özellikle altın piyasasındaki dalgalanmanın yavaşladığı dönemlerde bulunduğumuzu ifade eden Kolçak, önümüzdeki günlerde piyasanın yeniden hız kazanacağını tahmin ediyor.

Kolçak, son dönemde yükselişte olan gram altının 1654 TL seviyesine kadar yükseldiğini belirtti. Bu nedenle altın yatırımcıları ya da yatırım yapmayı düşünenler için oldukça çekici bir dönemde olduğunu vurguladı. Ancak belirttiği tarih aralıklarının, altın fiyatlarına olumlu ya da olumsuz etkiler yansıtabileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Kolçak’tan 14 Gün Açıklaması

Uzman ekonomist, gram altının 2023 yılından bu yana sürekli olarak arttığını, ancak son günlerde bir durgunluk yaşandığını belirtti. Daha önce 1.700 seviyelerine kadar yükselerek rekor kıran gram altının gelecekteki fiyatını merak edenlere cevap verdi. Kolçak’a göre, önümüzdeki 14 gün içerisinde altın fiyatlarında değişim yaşanması bekleniyor.

Uzmanın öngörülerine göre, doların altın fiyatlarını etkilemesi kaçınılmaz bir durum. Gram altın piyasasındaki yükseliş trendinin devam edeceğini ifade eden Kolçak, altın fiyatlarının doların değer kazandığı dönemlerde artmaya devam edeceğini vurguluyor. Eylül ayı yaklaştıkça doların yükselmesi halinde altın fiyatlarının da olumlu yönde etkilenebileceği konusu gündemde yer alıyor.

Yukarıda verilen tahminler sadece bilgi vermek amacıyla sunulmuştur. Uzman isimler tarafından yapılacak diğer tahminler ve duyurular sistemiz üzerinden sizlere sunulacaktırç

haber1965

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzman isim altın için son 14 gün uyarısında bulundu! Yatırımı olanlar fırsatı kaçırmayın

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz