1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vakıfbank’tan 700 bin TL’ye lüks daire! Başvurular 17 Ağustos’ta başladı

Vakıfbank’tan 700 bin TL’ye lüks daire! Başvurular 17 Ağustos’ta başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vakıfbank, Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Seven Kent Sitesi’nde yer alan 2+1 daireyi satışa çıkardı. Daire, lüks bir yaşam sunan site içerisinde batı cepheli, 7. katta ve 78 m2 brüt kullanım alanına sahip. Kat kaloriferli, boş ve ikinci el olan daire için başlangıç değeri 700 bin TL olarak tanımlandı.

Seven Kent Sitesi, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Kirazbucağı Semti’nde yer alıyor. Site, 3009 Cadde No:1 adresinde bulunuyor. Siteye erişmek için Çarşamba Belediyesi’ne takribî 3 kilometre, Çarşamba Havalimanı’na ise takribî 8 kilometre mesafede. Site, etrafındaki alışveriş merkezleri, mektepler, sağlık kurumular ve parklara yakın bir konumda.

Daire, F blokta binanın zemin katında yer alan bina girişine göre 7.normal katta sağ ön taraftan 2. yerleşim olarak konumlanıyor. Dairenin onaylı mimari projesine göre koridor, salon+mutfak, 2 oda, banyo ve 1 balkon hacimlerinden oluşuyor. Binada 2 adet asansör bulunuyor. Site içerisine olanakları da mevcut.

Dairenin tapu gidişatı kat irtifakı olarak görünüyor. Dairenin yapı kullanma izin evrakı bulunmuyor. Dairenin Web Tapu Portal Sisteminde 26.10.2017 tarih onaylı projesi bulunuyor. Çarşamba Belediyesinde yer alan dosyasında ise bu projenin dışında 07.05.2018 tarih onaylı tadilat projesi bulunuyor. İki proje blok konumu kat adedi ve bağımsız kısım rakamı olarak birbiri ile geçimli olup bağımsız kısım konumları olarak geçimsiz. Trampa gidişatı laf konusu.

Dairenin isınma tipi kat kaloriferi olarak belirtiliyor. Dairenin kullanım gidişatı boş olarak görünüyor. Dairenin yapının gidişatı ikinci el olarak tanımlanıyor.

Daireyi satın almak isteyenler Vakıfbank’ın alakalı şubesi olan Çarşamba Şubesi ile irtibata geçebilirler. Daire için başlangıç değeri 700 bin TL olarak tanımlanmış olup minumum çoğalış ölçüyü 10 bin TL olarak tanımlanmıştır. Daire için güvence değeri ise 35 bin TL olarak tanımlanmıştır. Daire krediye uygun değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vakıfbank’tan 700 bin TL’ye lüks daire! Başvurular 17 Ağustos’ta başladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz