Yeni yardım başvuruları başladı! Şarta uyanlara devletten 6.035 TL nakit yardımı yapılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Destek müracaatları oldukça kolay ve süratli bir biçimde reelleştirilebiliyor. Yurttaşlar, aktüel kimlik bilgileri veya kimlik dokümanları ile beraber en yakın Posta Ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü şubesine müracaatta bulunarak, anında destek ödemesini alabiliyorlar. Ayrıca, IBAN numarası veren hak sahipleri, ödeme meblağını banka hesaplarına yatırılmış olarak görebilecekler.

Evde bakım dayanağı ölçüyü, evvelki 4.336 TL’den 6.035 TL’ye yükseltilerek büyük bir çoğalış sağlandı. Temmuz ayında yapılan çoğalışla birleşen bu büyüme, yurttaşların daha geniş bir kesimine destek eli uzatmayı hedefliyor.

Müracaat harekâtları için son tarih ise 17 Ağustos olarak tanımlandı. Bu tarihe kadar Posta Ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü şubelerine müracaat yapmayan yurttaşlar, bu kıymetli destek fırsatını kaçırmamak ismine en yakın şubeye müracaatlarını gerçekleştirebilirler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, destek sürecinin saydam ve tesirli bir biçimde yürütülmesini sağlamak emeliyle müracaatları bakanlık sayfası üzerinden de değerlendirecek.

Yurttaşların bu kıymetli fırsatı kaçırmadan, 15-17 Ağustos tarihleri arasında Posta Ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü şubelerine müracaat yaparak 6.035 TL bedelindeki destek ödemesini alabileceklerini anımsatırız. Bu destek kampanyası, yurttaşların parasal anlamda hafiflemesine ve desteklenmesine destekçi olmayı kastetmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni yardım başvuruları başladı! Şarta uyanlara devletten 6.035 TL nakit yardımı yapılacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz