1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ziraat Bankası Vakıfbank Halbank 0.49 Faizli Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Vakıfbank Halbank 0.49 Faizli Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni ekonomi yönetiminde Mehmet Şimşek, tüketici kredilerinden ziyade reel piyasalara destek açıklamasını bankalara yaparken vatandaşlar da acil nakit ihtiyaçları için kamu bankalarından düşük faizli kredi talep ediyor.

Daha öncesinde 6 ay ertelemeli olarak verilen bireysel temel ihtiyaç kredisi paketi yeni dönemde Meclis’in açılmasıyla beraber de vatandaşlara farklı bir şekilde duyurulması planlanıyor. Tüketici faizleri bankalarda yüzde %4’e kadar yükselirken kamu bankaları tarafından da düşük faizli bireysel ihtiyaç kredisi paketleri araştırma konusu oldu.

6 AY ERTELEMELİ 0.49 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ GELİR Mİ?

Ziraat Bankası Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi’ne, sağladığı avantajlar dolayısıyla yoğun ilgi sürüyor, konuyla ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Yeni kredi paketinin 20.000 TL 36 ay vadeli ve 6 ay geri ödemesiz sunulması bekleniyor.

Hükümet kanadından yeni kredi ürününün sunulması durumunda online ortamda gerçekleştirilen başvuru ve sorgulama işlemlerinin ardından başvurusu olumlu değerlendirilenler bankaya gitmeden kredilerini kullanabiliyor.

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen enflasyon ortamı ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziraat Bankası Vakıfbank Halbank 0.49 Faizli Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz