19 yaşından büyük herkese müjde! Akbank duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nakit ihtiyacı olan kişiler için kaçırılmayacak fırsat sunan Akbank, yeni kredi kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Duyurusu yapılan kredi kampanyası dahilinde, 33 bin TL’ye kadar finansman desteğine ek olarak ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde, 3 ay erteleme seçeneği sunarak ödeme kolaylığı sunmaktadır. Bu durumda da Akbank’ın finansman desteği sayesinde acil ihtiyaçlarınıza en uygun çözüm fırsatı bulmuş olacaksınız.

Akbank aracığıyla kredi kullanmak isteyen kişilerin ilk önce banka kredi puanı değerlendirilmektedir. Bu durumda da banka kredi puanı 1400 ve üst olan kişilerin kredi başvurusu değerlendirme kapsamına alınacaktır. Ayrıca 1400 ve üstü kredi notu olan kişiler daha yüksek limit başvurusu yapabilir.

Akbank’ın bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler kredi başvuru işlemlerini şu şekilde gerçekleştirebilir;

Akbank aracığıyla kredi kullanmak isteyen kişiler başvuru işlemlerini evinden çıkmadan cep telefonu aracılığıyla SMS atarak gerçekleştirebilir. SMS aracığıyla kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, cep telefonlarının SMS bölümüne giriş yaptıktan sonra mesaj bölümüne Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra. T.C kimlik numarasında yazarak hazırlanan mesajı 44-25’e SMS atarak gerçekleştirebilir. SMS ile başvuru yaptıktan sonra kredi ile ilgili bilgileri anında öğrenebilirsiniz. Kredi başvuru işlemleri sonrasında kredisi onaylanan kişilere, kredi ödemeleri için 3 ay ertelemeli fırsatı sunulacak.

Ayrıca tüm işlemleri size en yakın Akbank şubesine aracılığıyla da gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Akbank’ın yeni kredi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesinden üzerinden ya da bankanın müşteri hizmetleri aracılığıyla da öğrenebilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
19 yaşından büyük herkese müjde! Akbank duyurdu!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz