1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da altın fırsatı! Çeyrek altın sadece 1975 TL’ye satılacak!

Ankara’da altın fırsatı! Çeyrek altın sadece 1975 TL’ye satılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İcra yoluyla gerçekleşen bir süreçle, borç, iflas veya ortaklığın giderilmesi gibi nedenlerle ilgili kişilere ait mallar satılarak, karşı tarafın alacağı karşılanabiliyor. Bu süreci mahkemeler yürütüyor ve satış bilgileri, Basın İlan Kurumu BİK’in ilan.gov.tr adresinde yayınlanarak, üçüncü taraflara duyuruluyor.

Son yayınlanan ilanlar arasında dikkat çeken biri, “altın satışı” ilanı. Bu ilan, bir kişiye ait altınların icra yoluyla satışa çıkarıldığını duyuran bir bildiridir. Altınlar, borç veya iflas nedeniyle satışa çıkarılan bir kişinin malvarlığına aittir.

Bu ilan, gerçekleşen bir icra sürecini ve altın gibi değerli bir malın satışının duyurusunu içeriyor. İlanda belirtilen ayrıntılar, ilgililerin satış sürecine dahil olabilmesi için önemlidir. Bu ilan sayesinde, ilgilenen üçüncü tarafların satın alma işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli bilgilere erişmeleri sağlanmaktadır.

Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ortaklığın giderilmesi nedeniyle satışına karar verilen 13 adet değerli maden (altın) için ilan yayınladı. Açık artırma ile satılacak olan altınların fiyatları, piyasa değerinden oldukça düşük olarak belirlendi.

22 Ayar Altın Kilitli Burma adlı değerli bir madenin ağırlığı 46.90 gram ve ilan edilen muhammen bedeli 52 bin 762 TL olarak belirlendi. Altın fiyatlarındaki yükseliş göz önüne alındığında, bu fiyatın piyasa değerinin oldukça altında olduğu anlaşılıyor. Diğer bir örnekte ise yarım altın için biçilen muhammen bedel 3950 Türk Lirası olarak açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da altın fırsatı! Çeyrek altın sadece 1975 TL’ye satılacak!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz