CHP’den Kılıçdaroğlu’na yanıt: “Sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önümüze bakıyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP’nin eski genel başkanı olan Kılıçdaroğlu’nun “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” sözlerine cevap verdi. Gökhan Günaydın, “Biz Türkiye’yi temsil etmekte olan tüm siyasi partilerle görüşebiliriz. Ama elbette Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerinden de taviz vermeyiz. Bu tavrımız da nettir” şeklide, Kılıçdaroğlu’na karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu’nun sözlerine cevap olarak CHPli Gökhan Günaydın, “CHP, geçmişten beri tüm siyasi partilerle görüşen tek siyasi partidir. Biriyle toplantı yapmak ya da görüşmek, onunla mücadele edilmediği anlamına da gelmez. CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle geleceğe bakmaktadır. Türkiye’yi temsil etmekte olan tüm siyasi partilerle görüşebiliriz. Ancak şu da bilinsin ki Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerinden milim sapmayız” şeklinde konuştu.

CHP’nin eski genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkede milyonlarca çocuğun ve gencin büyük sıkıntı yaşadığı, emeklilerin ay sonunu getiremediği, doların 30 TL’nin üzerine çıktığı bir ülkede, bu sistemin kurucusu olan sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” sözleri ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’la görüşecek olmasına tepki göstermişti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den Kılıçdaroğlu’na yanıt: “Sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önümüze bakıyoruz”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz