Doğal gaz, et, süt, temel, gıda, eğitim, ulaşım, kırtasiye ve kantin desteği veriliyor: Aileler için açıklandı, başvuru için…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı vatandaşların başvuru sürecini kolaylaştırmak için daha önce 4 olan sosyal yardım başvuru merkezini 37’ye çıkardı. Büyük bir ekiple sosyal yardımları takip eden Büyükşehir Belediyesi, başvuruda bulunan vatandaşların başvuru sonuçlarına dair dönüşü kısa mesaj aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sosyal yardımlardan faydalanmak için başvuruda bulunan vatandaşların dosyalarını kurumlarla iş birliği yaparak inceliyor. Hak temelli anlayış çerçevesinde; Sosyal Güvenlik Kurumu, Tapu Kadastro ve Nüfus Müdürlüğü üzerinden incelemeler sağlanarak düzenli aralıklarla kontroller yapılıyor.

Başkentli vatandaşlar haksız yardım aldıklarını düşündükleri kişileri ise Başkent 153 Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bildirimde bulunabiliyor.

Daha önce koli ile yapılan, ekmek kamyonlarında uzun kuyrukların oluştuğu ve vatandaşın rencide olduğu yardımların önüne geçen Başkent Kart sistemi ile vatandaşlar anlaşmalı marketlerden veya iş yerlerinden ihtiyacı olan ürünleri satın alabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğal gaz, et, süt, temel, gıda, eğitim, ulaşım, kırtasiye ve kantin desteği veriliyor: Aileler için açıklandı, başvuru için…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz