Özgür Özel Çorlu’da ailelerle buluştu: Çorlu tren kazası davasında karar günü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen ve 7’si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin ise yaralandığı tren kazası faciası ile ilgili davanın karar duruşması bugün yapılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, davayı yakından takip etmek için Çorlu’da yakınlarını kaybeden aileler ile buluştu.

Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen ve 13 sanığın “taksirle bir ya da birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan yargılandığı davada karar bugün verilecek. Yaşanan faciada yakınlarını kaybeden ailelerle İsmet İnönü Parkı’nda buluşan Özel, burada açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında Özel, ailelerin duruşma salonuna düzenlediği yürüyüşe katıldı.

Yaşanan tren kazası faciası ile ilgili davayı yakından takip ettiklerini ifade eden Özgür Özel, “Geçen sefer de söylemiştik. Daha güçlü ve kalabalık şekilde geleceğiz demiştik. 31 Mart’ta halk, her türlü adaletsizliğe “dur” demiştir. Suçluları masum, ölenleri suçlu şekilde gösterecek bir karara kimse yeltenmesin. Kazada 3 yaşında 5 yaşında hayatını kaybetmiş küçük çocukların hakkına girenlerin peşini bırakmam. Bu iş burada bitmez” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel Çorlu’da ailelerle buluştu: Çorlu tren kazası davasında karar günü

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz