Sıcaklara elveda, sıkı durun rüzgardan uçabilirsiniz! Meteoroloji sağanak yağış ve fırtına uyarısı verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıcaklıklar ne kadar daha böyle gidecek diye düşünürken, MGM’den beklenen haber sonunda geldi. Bir çok şehir için sağanak yağış ve fırtına ihtarı yapıldı.

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara’nın doğusu, Balıkesir’in kuzeyi ve Çanakkale’nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Karabük, Artvin ve Ardahan etraflarının yerel olmak üzere sağanak yağışlı, öteki yerlerin az bulutlu ve sarih geçeceği varsayım ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara ile Karadeniz ve Ege kıyılarında ehemmiyetli bir farklılık beklenmiyor, öteki bölgelerde çoğalmaya devam edecek, Marmara ve Kıyı Ege’de mevsim bayağıları ortamında, öteki yerlerde mevsim olağanlarının 6 ila 10 derece üzerinde izleyeceği varsayım ediliyor.

RÜZGAR: Batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney güzergahlardan hafif, ara gizeme orta güçte, Marmara’nın batısında ve kuzey Ege’de güçlü ve zaman zaman kısa süreli fırtına 50-80 kilometre/saat biçiminde eseceği varsayım ediliyor.

UYARILARKUVVETLİ RÜZGAR İHTARI: Rüzgarın; Marmara’nın batısında ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu güzergahlardan güçlü ve zaman zaman kısa süreli fırtına 50-80 kilometre/saat biçiminde eseceği varsayım edildiğinden yaşanabilecek negatifliklere karşı dikkatli ve ihtiyatlı olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVAMARMARAParçalı bulutlu, bölgenin doğusu ile Balıkesir’in kuzeyi ve Çanakkale’nin doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği varsayım ediliyor. Rüzgarın bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu güzergahlardan güçlü ve zaman zaman kısa süreli fırtına 50-80 kilometre/saat biçiminde eseceği varsayım ediliyor.

EDİRNE °C, 33°CParçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 30°CParçalı bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 30°CParçalı bulutlu

SAKARYA °C, 32°CParçalı bulutlu

EGEAz bulutlu ve sarih, Kuzey Ege’nin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği varsayım ediliyor. Rüzgarın bölgenin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu güzergahlardan güçlü ve zaman zaman kısa süreli fırtına 50-80 kilometre/saat biçiminde eseceği varsayım ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sıcaklara elveda, sıkı durun rüzgardan uçabilirsiniz! Meteoroloji sağanak yağış ve fırtına uyarısı verdi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz