1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tahliye edilen Nihal Candan yeniden cezaevine girebilir! Avukatlar ayaklandı

Tahliye edilen Nihal Candan yeniden cezaevine girebilir! Avukatlar ayaklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

37 kiloya düşen Nihal Candan’a tahliye! Anoreksiya nervozaya yakalanmıştı

Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek amacıyla cezaevinde açlık grevine başladı. Yeme alışkanlıklarında meydana gelen bozulmalar sonucu “anoreksiya nervoza” teşhisi konulduğu iddia edilen Candan’ın ağırlığı 37 kiloya düştü. Ailesi, kızlarının sağlık durumlarından endişe duyduklarını belirterek, acil tıbbi müdahale çağrısında bulundu. Bu süreç, Candan kardeşlerin annesi Umut ve baba Hakan Candan tarafından da yakından takip edildi.

Nihal Candan’ın tahliye edilmesinin ardından, kendisini toparlamak için kuaförlerde görüldüğü ve medyaya demeçler verdiği belirtildi. Cezaevindeki koğuş arkadaşı ve aynı suçlamalarla yargılanan Seçil Erzan ile olan ilişkilerine dair bilgiler veren Nihal, “Paşalar gibi yatıyoruz” şeklinde espriler yaparak, kardeşi ile birlikte psikolojik destek aldıklarını ifade etti. Candan, cezaevinde kitap okuyup, dizi izleyerek ve kantinden alışveriş yaparak zaman geçirdiklerini söyledi.

NTV’de yer alan haberlere göre; Nihal Candan’ın medyada sıkça yer alması ve rahat tavırları, müşteki avukatlarının dikkatini çekti. Tahliyesine yapılan itirazlarda, Candan’ın sağlık sorunları göstererek serbest bırakılmış olmasına rağmen, bu durumu yansıtmayan bir görüntü sergilediği belirtildi.

Candan kardeşler, “Veysel amir” adını verdikleri hayali bir oyunla piyasa değerinin altında araç satmayı vaat edip, para topladıkları; ancak sonrasında “İhalede sorun çıktı, ertelendi” bahaneleriyle ne araçları ne de parayı teslim ettikleri iddia ediliyor. Bu yöntemle 13 mağdurun yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldığı polis incelemeleriyle ortaya kondu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tahliye edilen Nihal Candan yeniden cezaevine girebilir! Avukatlar ayaklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz