THY binlerce pilot alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları ve ekranı belli oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’deki istihdam amacını 10 bin birey daha artırmak istediğini açıklayan firma, 2. kaptan alımı yapacağını duyurdu.

2. KAPTAN ADAY ADAYI ALIMI YAPACAK

Ekonomim’de yer alan habere göre, Filosunda 424 uçağı bulunan Türk Hava Yolları Türk Hava Yolları, 2. kaptan aday adayı alımı yapacak. Sancak taşıyıcı havayolu iştirakleriyle beraber yapacağı işe alımlarla 2023 seneyi sonuna kadar çalışan rakamını da 85 bine yükseltmeyi kastediyor. Filosunda 424 uçağı olan işletmenin 6 bin 422 kaptanı bulunuyor. Türk Hava Yolları, 10 senelik gayeleri kapsamında 813 uçağa erişmenin yanı gizeme kaptan rakamını da artırmayı planlıyor.

Konuya ait yapılan açıklamada, “II. kaptan aday adayı duyurusuna kısım fark etmeksizin tüm lisans mezunu bireyler müracaat yapabilecek. İstihdam sürecinde galibiyetli olan adaylar 2 yıl süresince eğitim görüyor. Eğitim vaktince 2 brüt minimum fiyat ücret, konaklama, kira dayanağı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet haklarından yararlanıyor.” denildi.

Türk Hava Yolları İDARE HEYETİ BAŞKANI AÇIKLADI

Kaptan aday adayı alımına ait açıklama yapan Türk Hava Yolları İdare Heyeti ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Dünyanın en çok noktasına uçan sancak taşıyıcı olarak güçlü finansal yapımız ve geleceğe dönük niyetlerimiz istikametinde filomuzu ve çalışan sayımızı artırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Senesinde olduğu gibi önümüzdeki yarıyılda da sancağımızı göklerde şerefle dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ülke ekonomisinin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan sancak taşıyıcımız, dünyanın ikinci büyük havayolu olma mücadelesiyle çalışmalarını sürdürecektir.” diye konuştu.

Türk Hava Yolları 2. kaptan alım duyurusuna dair müracaat ve değişik sarih pozisyonlarıyla alakalı Kariyer Türk Hava Yolları adresinden asıllaştırılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
THY binlerce pilot alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları ve ekranı belli oldu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz