16 Ağustos 2023 Çarşamba güncel dolar kuru! Dolar bugün kaç TL? Dolar kurunun seyri nasıl? Dolar kurundaki artış sürecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolar Türk lirası paritesi ne gidişatta? 1 dolar kaç Türk lirası ediyor? 1 sterlin kaç Türk lirası? Dolar euro ve sterlin kurunun güzergahı nasıl? 1 euro kaç Türk lirası? 16 Ağustos 2023 Çarşamba aktüel dolar, Euro ve sterlin maliyeti ne kadar?

27 ay sonra gelen faiz çoğalışından sonra yukarıya hareketini süratlendirip üst üste rekorlar kırdıktan sonra Kurban Bayramı’nı sakin geçiren dolar 26 liranın altına inmişti. Düşüşten sonra dolar tekerrür 26 seviyelerinde gezindi. Yeni güne nasıl başlayacak? Dolar yeni haftaya yükselişle başladı. Yeni bir faiz çoğalışının gelmesi ile tekerrür yükselişe geçen dolar 27 lira üzerine izliyor. İşte aktüel dolar, euro, sterlin kurları.

16 Ağustos 2023 Çarşamba sabahı 1 dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar? Dolarla birlikte sterlin ve Euro’nun da son gidişatı hem yurttaşlar tarafından hem de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yakından takip edilen dolar kuru bugün ne kadar? İşte aktüel dolar euro ve sterlin kurları.

DOLAR: Alış- 27,05 Satış- 27.06

EURO: Alış- 29,52 Satış- 29,53STERLİN: Alış- 34,09 Satış- 34,68

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
16 Ağustos 2023 Çarşamba güncel dolar kuru! Dolar bugün kaç TL? Dolar kurunun seyri nasıl? Dolar kurundaki artış sürecek mi?

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz