Akaryakıtta tek depoda 400 TL indirim duyuruldu! Benzin, mazot, LPG fark etmiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşanan bu fiyat artışları sonrasında bankalar tarafından sunulan yeni akaryakıt kampanyaları oldukça önemli hale geldi. Birçok banka yeni müşterilerine özel olarak kredi kartı harcamalarında akaryakıt indirimi sunmaya başladı.

400 TL İade Verilecek

Garanti BBVA da bu noktada yeni kampanyasını resmi olarak duyurdu. 31 Ağustos’a kadar geçerli olan bu kampanya yeni müşteriler için geçerli olmakta. Mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme ile birlikte Garanti müşterisi olan kişiler ilk yapacakları harcama için 400 TL iade fırsatı kazanacak.

Vatandaşlar kampanyaya nasıl katılım sağlandığını ve şartları öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için kişilerin daha önce Garanti Bankasında hesabının bulunmaması gerekmekte. Bunun yanı sıra yeni müşteri olan kişiler banka veya kredi kartı çıkartarak bu kampanyadan yararlanabilir.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanıyor?

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak faydalanabilir. YAKIT400 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Detaylar Açıklandı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akaryakıtta tek depoda 400 TL indirim duyuruldu! Benzin, mazot, LPG fark etmiyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz