1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın için yeni işaretlerle ekim ayına dikkat çekildi! Ekim ayı altın için…

Altın için yeni işaretlerle ekim ayına dikkat çekildi! Ekim ayı altın için…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş YouTube kanalında piyasayla ilgili değerlendirme yaparak gram altın fiyatları ile ilgili yapmış olduğu açıklamada yer verdiği ifadeler şu şekilde yer alıyor;

Altın fiyatlarında yaşanan makas aralığına dikkat çeken Memiş, İnternet ve TV ekranlarında, banka kurlarında aynı zamanda fiziki altınlarda makas aralığı değiştiğini ifade ederek, bu aralığın 50 TL’yi geçmediğini belirti.

2024’te gelindiği zaman buraların daha ucuz olduğunun farkına varacaksınız diyen Memiş, hazırlıkların bugünden yapımızın gerektiğine dikkat çekti.

Altın almak zorunda kalan ya da altın borcunuz bulanan kişilere, 2024 yılında gram altın fiyatlarının 2500 TL’ye çıkacağını vurguladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu aralar altın borçlanmamanız konusunda uyarıda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kuru ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı;

Dolar kuru güçlendiğini vurgulayan Memiş, doların 27 üzerinde tutulduğunu ve Ağustos’ta hiç bir değişiklik olmayacağını vurgulayarak, hedef 27.50 lira seviyeleri ifadesini kullandı. Ağustos ayı içerisinde dolar kurunun 27.10 ila 27.16 aralığında bir kur olacağını dile getirirken, doların güçlü duracağına dikkat çekerek, dolar endeksi 103 dolar üzerinde olduğunu belirtti.

Memiş, yapmış olduğu açıklamalarda Ekim ayını işaret ederek şu ifadeleri kullandı;

Memiş, Ekim ayını işaret ederek Ekim ayında dolar karşısında varlıkların tekrar bir yarış oluşacağını vurgulayan Memiş, bu yarış hazırlığın bugünden yapılması gerektiğini ifade etti. Parite işlemi yapacak, elinde dolar bulunduranlara fırsat doğacağını dile getirdi.

Haber kanalımızda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp sadece uzman kişiler tarafından yapılan değerlendirmelerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın için yeni işaretlerle ekim ayına dikkat çekildi! Ekim ayı altın için…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz