Altın sahipleri evin içinde dört dönecek! O tarihten sonra altında uçuş dönemi başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Ekonomist Mert Başaran gram altın için yeni rakamını açıkladı. Gram altının 3.333 TL de olacağına dikkat çeken Başaran, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu. Altın fiyatlarının gelecekteki durumu hakkında konuşan Mert Başaran, nasıl bir strateji izlenmesi gerektiğini de ince ince anlattı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde altın fiyatlarının rekor kırdığını işaret eden Mert Başaran, Merkez Bankası’nın faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde de önemli bir etkisi olduğunun altını çizdi. Merkez Bankası’nın aldığı faiz kararları sonrasında altın fiyatlarında gözlemlenen yükselişlere dikkat çeken uzman isim, ons altın fiyatındaki düşüşün Dolar/ TL kuru ile telafi edileceğini ve bununla birlikte gram altında büyük bir düşüş beklentisi olmadığını söyledi.

Seçim süreci ile birlikte altın fiyatlarındaki ilerleyiş de en dikkat çeken konular arasında yer alıyordu. Seçim dönemi hakkında da önemli bir tavsiyede bulunan Başaran, seçimden sonraki bir aya kadar altın yatırımlarının duraksayacağına aktardı. Mert Başaran, bu dönem içerisinde yatırımcıların altın alım satım yaparken daha temkinli olmaları gerektiğini vurguladı.

gram-altinda-son-durum.jpg

Gram altın fiyatının 3.333 TL’ye ulaşma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu belirten Başaran, “Şu anda baktığınızda yüzde 40 bir getirisi kalmış. Bu yüzde 40 getiri de çok olası. Yani 3.333 TL olmaması için bir sebep görmüyoruz” sözlerini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın sahipleri evin içinde dört dönecek! O tarihten sonra altında uçuş dönemi başlıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz