Bakan Bayraktar iyi haberi verdi: Doğal gaz ve elektriğe zam yok

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, vatandaşlar için güzel haberi verdi. Bakan, Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz için zam yapılmayacağını belirtti.

Bakan Bayraktar, bölgesel ve küresel risklerin artmış olduğu bu dönemde, vatandaşların doğal gaz ve elektrikten uygun fiyatlı şekilde faydalanmalarını sağlamak için zam yapmayı düşünmediklerini ifade etti.

Bayraktar, doğalgazın yukarı yönde hareket ettiğine, petrolün 88 dolara çıktığına işaret ettikten sonra, bu fiyatlardan bağımsız hareket etmenin söz konusu olmadığını da belirtti. Elektrik ve doğal gaz için Nisan ayında da zam yapılmadığını hatırlatan Bakan, Mayıs’ta da zam olmayacağını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar ile birlikte büyük bir keşif gerçekleştirdiklerini belirtirken, Karadeniz’de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti.

Gabar keşfi ile büyük bir başarıya imza atmış olduklarını ifade eden Bayraktar, günde 40 bin varili geçen bir üretim gerçekleştirildiğini söyledi. Bakan, Karadeniz’de petrol emaresi olduğunu düşündükleri bir alanda, çalışma başlatacaklarını da duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Bayraktar iyi haberi verdi: Doğal gaz ve elektriğe zam yok

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz