1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bakanlık uygun ikinci el otomobil satışı için start verdi! Opel, Kia, Hyundai modelleri 247 bin TL’den ilana koyuldu

Bakanlık uygun ikinci el otomobil satışı için start verdi! Opel, Kia, Hyundai modelleri 247 bin TL’den ilana koyuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakanlık tarafından uygulamaya geçirilen bir diğer sistem de gümrük otomobillerinin satışa sunulduğu e-ihale sistemi olmakta. Bu sistem üzerinden duyurulan yeni otomobil satışları vatandaşların uygun fiyatlardan araba sahibi olabilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra kişiler ülkemizde bulunmayan araçlara da bu sistem üzerinden ulaşabiliyor.

Onlarca Yeni Araç Duyuruldu

Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak satışı gerçekleştirilen gümrük otomobilleri yeni dönemde yüzlerce araca ev sahipliği yapıyor. Sistem üzerinden duyurulan araçlar teklif verilerek satın alınabiliyor. Bazı zamanlarda araç sayısı fazla olurken bazı zamanlara ise yüzlerce farklı araç satışa açık olarak bekliyor. Şuan da sistem üzerinde 120’ye yakın araç bulunurken, Kia, Peugeot, Hyundai, BMW, Opel gibi markalar yoğun ilgi görmekte. İşte sistem üzerinden duyurulan bazı araçlar;

İhaleye uygun olarak satışa sunulan otomobillere teklif verebilmek için sisteme üye olmalı ve daha sonrasında araç için belirlenen teminat tutarını sisteme yatırmanız gerekmektedir. Satışa çıkartılan bazı araçlar kullanılamaz halde, yüksek kilımetreli yada hasarlı olabiliyor. Bu nedenle ilan detaylarını tümüyle incelemek için e-ihale sistemine giriş yapmanız gerekmekte. İhalelere yapılacak olan tekliflerle birlikte fiyatlar daha yüksek seviyelere çıkabilmektedir.

Teminat Tutarı Nasıl Yatırılıyor?

Teminatlarınızı Halkbankası, Vakıfbank , Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankaları gişelerinden veya ilgili bankaların internet bankacılığı uygulamalarından “tasfiye eihale” kurumsal tahsilat işlemleri menüsünden yatırabilirsiniz. Teminat ücreti yatırılırken ihaleye katılacak olan gerçek kişiler için TC Kimlik Numarası, tüzel kişiler için ise Vergi Kimlik Numarası bildirilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakanlık uygun ikinci el otomobil satışı için start verdi! Opel, Kia, Hyundai modelleri 247 bin TL’den ilana koyuldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz