Emeklilerin yeni rotası belli oldu: İş Bankası büyük müjdeyi duyurdu. İş Bankası emekli promosyon rakamları ne kadar oldu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş Bankası Nisan ayı bitmeden emekli promosyon rakamlarını arttırdığını duyurdu. Kamu bankalarından sonra gözler özel bankalara çevrilmiş durumdaydı.

Özel bankalar da sırasıyla emekli promosyon rakamlarını duyururken, İş Bankası düğmeye bastı. İşte İş Bankası’nın güncel emekli promosyon rakamları…

0.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL

10.000 TL – 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL

15.000 TL – 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL

20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 TL *SGK ile yapılan anlaşma çerçevesinde 28.03.2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası’nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilerin yeni rotası belli oldu: İş Bankası büyük müjdeyi duyurdu. İş Bankası emekli promosyon rakamları ne kadar oldu?

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz