1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Erdoğan sıfır araçlardan ÖTV’yi kaldırdı! 1.5 milyon TL tutarında ki 84 ay vadeli Halkbank taşıt kredisine onay verildi

Erdoğan sıfır araçlardan ÖTV’yi kaldırdı! 1.5 milyon TL tutarında ki 84 ay vadeli Halkbank taşıt kredisine onay verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE MÜJDEYİ ERDOĞAN VERDİ!Bir çok vatandaş sıfır araç almanın hayali ile yanıp tutuşuyor. Fakat yükselen araç fiyatlarının üzerine birde vergiler eklendiğinde bu hayaller bir anda suya düşüyor.

Bankaların araç kredilerinden yararlanmak isteyen kişiler ise faiz oranlarının akıl karı olmaması sebebiyle kredi çekmekten vazgeçiyorlar. Milyonların araç satın almak için beklediği haber ise Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, hazine destekli taşıt kredisi müjdesini sonunda paylaştı.

Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamasında, , “Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz” ifadelerine yer verildi.

HAZİNE DESTEKLİ TAŞIT KREDİSİ 1.5 MİLYON TL’Yİ BULACAK

Erdoğan, “Bugün de Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz.” ifadeleri ile açıklamasını devam ettirdikten sonra yalnızca geçen sene esnaf için 150 milyar lira değerinde destek paketi hazırladıklarını ve bu kapsamda 400 bin esnafa 146 milyar liralık krediyle destekle bulunduklarını söyledi.

HALKBANK KREDİ DETAYLARISıfır araç kredisine dair Halkbank tüm detayları paylaştı. Bankanın resmi internet sitesinde paylaşılan bilgiler ise şu şekilde:

Esnaf Yatırım Kredileri

Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri ve taşıt alımına yönelik ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın kullanabilecekleri Yatırım Kredisi imkanı.

İşyeri Edindirme Kredisi:

İşyeri satın alımına yönelik olarak120 aya kadar vadeli (aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleriyle)Azami 1.500.000.-TL limitli

TAŞIT EDİNDİRME KREDİSİ:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan sıfır araçlardan ÖTV’yi kaldırdı! 1.5 milyon TL tutarında ki 84 ay vadeli Halkbank taşıt kredisine onay verildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz