1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank’tan büyük fırsat! 30 bin TL peşinatla 2+1 daire satışa sunuldu

Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank’tan büyük fırsat! 30 bin TL peşinatla 2+1 daire satışa sunuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankaların sunduğu bu gayrimenkullerin başlangıç fiyatları ve teminat tutarları uygun tutulurken kişiler sistem üzerinden beğendiği taşınmazlar için teklif verebiliyor. Vakıfbank’ta kendi sistemi üzerinden birçok farklı satışını duyuruyor. Yapılan bu satışlar ihaleye uygun olarak yapılırken tek tuşla ilanlara teklif verilebiliyor.

Krediye Uygun Verilecek

Vakıfbank gayrimenkul sistemi üzerinden duyurulan yeni ilan, birçok kişinin ilgisini çekmeye başladı. Sadece 30 bin TL peşinatla teklif verilebilen bu daire 2+1 olurken ihalenin başlangıç fiyatı ise 600 bin TL olmakta. Ayrıca bu konut için bankadan kredi kullanımı da yapılabiliyor.

Konutun ihalesine katılım sağlamak için Vakıfbank şubeleri üzerinden bazı evrakların imzalanarak teslim edilmesi gerekmektedir. Daha sonrasında internet sayfası üzerinden teminat tutarını yatırarak ihaleye katılım sağlayabilirsiniz. Kredi kullanımı için kredi notunuzun belirli bir seviyenin üstünde olması ve bankayla görüşme sağlamanız gerekmektedir.

İlan Detayları

Vakıfbank’ın sistem üzerinden duyurduğu ilanlar hakkında daha fazla detaylı bilgiye ulaşabilmek için arama motoruna Vakıfbank gayrimenkul yazarak ilk çıkan sayfaya giriş yapabilirsiniz. Sistem üzerinden yüzlerce farklı gayrimenkul ilana koyulmuş durumda. İhaleye uygun olarak satışa çıkartılan konutlar kişilerin teklif vermesiyle birlikte daha yüksek seviyelerden satılabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank’tan büyük fırsat! 30 bin TL peşinatla 2+1 daire satışa sunuldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz