1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Faizsiz nakit destek fırsatı duyuruldu! 60 ay ödeme yapmadan ihtiyaçlarınızı rahat rahat halledin!

Faizsiz nakit destek fırsatı duyuruldu! 60 ay ödeme yapmadan ihtiyaçlarınızı rahat rahat halledin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mevzubahisi nakit destek, 24 ay vade alternatifiyle veriliyor ve borçlulara 60 ay süresince ödeme erteleme imkânı sunuyor. Bu biçimde, borçlu bireylerin kazançlarını kumpasa sokmaları ve borçlarını ödemeleri için gereken zaman ve olanağı elde etmeleri hedefleniyor.

Son yarıyıllarda nakit paraya gereksinimi olan yurttaşlar için büyük bir kampanya başladı. Borcu olanlar, ev ya da vasıta almak isteyenler için ehemmiyetli bir fırsat sunuluyor. Üstelik bu kampanyada 300.000 TL’ye kadar faizsiz nakit destek sağlanıyor.

Türkiye’nin ekonomik şartları göz önüne alındığında, pek çok şahıs nakit lüzumuyla karşı karşıya kalıyor. Bu gereksinimi karşılamak için bankalara müracaat eten yurttaşlar, faizsiz kredi alternatiflerini seçim ediyorlar. Faizsiz kredi veren bankaların hangileri olduğu ve koşullarının neler olduğu, yurttaşlar tarafından yoğun bir biçimde araştırılıyor.

Bu kampanya kapsamında nakit paraya gereksinimi olan ve koşulları taşıyan bireylere 300.000 TL’ye kadar faizsiz destek sağlanacak. Bu destek için 60 ay vadeli ve 12 ay ödeme ertelemesi gibi alternatifler de sunuluyor.

Halkbank, faizsiz kredi kampanyalarıyla dikkat toplayan bir kamu bankası olarak hizmet vermektedir. Nakit gereksinimi olan yurttaşlara destek olmak emeliyle yeni bir kampanya başlatan Halkbank, 300 bin TL kredi olanağı sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında 12 ay ödeme erteleme alternatifi ve 60 ay vade olanağı bulunmaktadır. Bu sayede müracaat yapan yurttaşlar, toplamda 72 ayda geri ödeme ihtimaline sahip olmaktadır.

Halkbank’ın yeni kredi kampanyası “Akılda Teşebbüsçü Kredisi” ismiyle sunulmaktadır. Müracaat yapacak olan bireylerin en az 3 sene tecrübeli bir iş kolunda faaliyet gösteriyor olması gerekmekte ve aynı zamanda 45 yaşını aşmamış olması ve lüzumlu mesleksel evraklara sahip olması gibi koşulları bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Faizsiz nakit destek fırsatı duyuruldu! 60 ay ödeme yapmadan ihtiyaçlarınızı rahat rahat halledin!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz