Garanti BBVA konut kampanyası! 240 ay vade ile konut sahibi olabilirsiniz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev kredisi fırsatıyla alakalı bilgilendirme yapan Garanti BBVA yetkilileri, alıcıların bütçe gidişatını göz önünde bulundurarak uygun ödeme tasarıları oluşturabileceklerini belirtti. Banka, alıcıların arz ve gereksinimlerine göre değişik ödeme alternatifleri sunarak kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Garanti BBVA, yükselen dolar kurunun tesiriyle artan hammadde maliyetleri sebebiyle güç gidişatta olan ev sektörü için müjdeli bir haber verdi. Banka, düşük faizli ev kredisi mahsullerini inceleyen harcayıcılara ay süresince geçerli olacak olan faiz oranlarını ve öbür avantajları duyurdu.

Son yarıyılda demir gibi pek çok hammadde maliyetinin rekor seviyelere çıkmasıyla beraber konut üretiminde kullanılan malzemelerin maliyetleri de çoğalış gösterdi. Bu da sıfır evlerin maliyetlerinde arka arkaya zamların yaşanmasına ve ikinci el ev maliyetlerinin tarihi seviyelere erişmesine neden oldu. Yurttaşlar, birikimlerinin süratle erimesi ve gelecek yarıyıllarda maliyetlerin daha da çoğalabileceği kaygısıyla bankalara müteveccih kredi arzlarını artırdı.

Ev kredisi müracaatı yapmak isteyen alıcıların müracaat süreci de oldukça kolaylaştırıldı. Banka, müracaatların süratli bir biçimde reelleştirilmesi için online müracaat ihtimali sunuyor.

Garanti BBVA Ev Kredisi, hem yeni konut sahibi olmak isteyen alıcılara hem de mevcut konut sahibi olanların gereksinimlerine müteveccih çözüm sunuyor. Banka, ev kredisi müracaatı yapacak alıcılara özel olarak düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme ihtimali sağlıyor.

Ev kredisi alıcılarının aylık taksitleri tanımlarken oluşacak ekonomik şartları da düşünmeyi umursamama etmeyen Garanti BBVA, elastik ödeme tasarıları ile alıcılarına kolaylık sağlıyor. Banka, alıcı arzına göre değişik ödeme tasarıları sunarak, bütçe arkadaşı bir çözüm sunmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Garanti BBVA konut kampanyası! 240 ay vade ile konut sahibi olabilirsiniz!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz