1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Gaziantep’te UYAP’tan Satılık Büro Fırsatı!

Gaziantep’te UYAP’tan Satılık Büro Fırsatı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UYAP üzerinden satılık büro almak için öncelikle taşınmazın muhammen bedelini ve teminat miktarını öğrenmeniz gerekiyor. Muhammen bedel, taşınmazın değerinin belirlenmesi için yapılan bir hesaplamadır. Teminat miktarı ise, taşınmazın satışına katılmak için yatırmanız gereken paradır. Bu büronun muhammen bedeli 216.310,48 TL, teminat miktarı ise 21.631,04 TL’dir. Ayrıca KDV oranının %18 olduğunu da unutmayın.

UYAP üzerinden satılık büro almak için ikinci olarak taşınmazın artırma başlangıç ve bitiş tarih ve saatlerini takip etmeniz gerekiyor. Artırma, taşınmazın en yüksek teklifi veren kişiye satılması için yapılan bir ihale sürecidir. Bu büronun artırma başlangıç tarihi ve saati 15/08/2023 10:02, artırma bitiş tarihi ve saati ise 22/08/2023 10:02’dir.

UYAP üzerinden satılık büro almak için son olarak taşınmazın hacizli olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. Hacizli olan taşınmazlar, borçları nedeniyle icra yoluyla satışa çıkarılan taşınmazlardır. Bu büronun her ne kadar 1/2 hissesi borçlu E.SARI’ya, 1/2 si ise S.SARI’ya ait olsa da her iki borçlunun hissesi de dosyada hacizli olup İİK.’nun 128/son maddesi gereğince ticari bütünlük arz etmesi nedeniyle taşınmazın tamamı satışa çıkarılmıştır.

UYAP üzerinden satılık büro almanın birçok avantajı vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

UYAP üzerinden satışa sunulan bu büro fırsatını kaçırmayın! Bu büro, hem ticari hem de konut amaçlı kullanıma uygun bir taşınmazdır. Hem merkezi bir konumda hem de ferah ve aydınlık bir ortamda bulunan bu büro, sizin için ideal bir yatırım aracı olabilir. UYAP üzerinden satılık büro almak için acele edin ve bu fırsatı değerlendirin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gaziantep’te UYAP’tan Satılık Büro Fırsatı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz