1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Milli Eğitim Bakanı’ndan Ataması Yapılmayan Öğretmenlere Çarpıcı Sözler

Milli Eğitim Bakanı’ndan Ataması Yapılmayan Öğretmenlere Çarpıcı Sözler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulusal Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, soyması yapılmayan hocalarla alakalı suallere net cevaplar verdi. Tekin, “Soyulamayan tam hocaları ceddeceğiz demek o gençlerin gelecekleriyle oynamak gibi bir şey” dedi.

Tekin, bu laflarla muhalefet partilerinin 100 bin taahhüdüne de yollama yaptı. Tekin, “O surattan ben bu söylemlerden siyasetçilerimizin sakınmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Tekin, olası olduğunca fazla rakamda hoca adayını istihdam etmek için gayret gösterdiklerini belirtti. Ancak bunun için bütçe olanaklarının da ergonomik olması gerektiğini vurguladı.

Tekin, fiyatlı hoca alımının da bir çözüm olmadığını ifade etti. Tekin, “Fiyatlı hocalık kalıcı bir çözüm değil. Bizim emelimiz kaliteli ve kadrolu hoca istihdam etmek” dedi.

Ulusal Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 12. sınıfa geçen ve sarih liseye geçen talebelere de müjdeli haberler verdi. Tekin, bu talebelerin 2023 YKS’ye girebileceklerini duyurdu.

Tekin, “12. sınıfa geçen ve sarih liseye geçen talebelerimiz 2023 YKS’ye katılabilirler. Bu mevzuda rastgele bir mani yok” dedi.

Tekin, bu talebelerin YKS’ye hazırlanmak için lüzumlu kaynaklara da ulaşabileceklerini söyledi. Tekin, “Bu talebelerimiz için EBA üzerinden canlı dersler ve kaynaklar sunuyoruz. Ayrıca fiyatsız sınama imtihanları da yapacağız” diye konuştu.

Ulusal Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sınıf tekerrürü yapan talebelere de ihtarlarda bulundu. Tekin, bu talebelerin sınıf tekerrürü yapmalarının YKS zaferlerini artırmayacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Eğitim Bakanı’ndan Ataması Yapılmayan Öğretmenlere Çarpıcı Sözler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz