1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sürücülere müjdeli haber! Motorine yarından itibaren indirim geliyor!

Sürücülere müjdeli haber! Motorine yarından itibaren indirim geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda akaryakıt maliyetleri devamlı gündeme geliyor ve sürücüler, benzin ve mazot litre maliyetlerini dikkatle takip ediyor. Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar sebebiyle maliyetler devamlı olarak çoğalıyor ve sürücüler güç vaziyette kalıyordu. Motorinin benzinle neredeyse aynı maliyet seviyesine gelmesi de meseleyi daha da büyütüyordu.

Mazot maliyetleri, 18 Ağustos Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 52 kuruş indirimle düşmeye devam edecek. Bu indirim, 16 Ağustos Çarşamba günü benzin maliyetlerine yapılan 1 lira 55 kuruşluk zamdan sonra geldi.

Benzin grubunda yeni bir maliyet farklılığı beklenmiyor. Mazot maliyetlerinde yaşanan bu indirim, taşıt sahipleri ve taşımacılık sektörü için pozitif bir büyüme olarak değerlendiriliyor.

İstanbul’da mazot ve benzin maliyetleri aktüellendi. Mazot litre maliyeti 38.34 liradan satılırken, benzin litresi ise 37.71 liradan harcayıcıyla buluşuyor.

Son yapılan aktüellemelerle beraber mazot maliyetlerinde bir düşüş yaşanmadı ve 1 lira 52 kuruş indirim beklenen haberin aksine reelleşmedi. Benzin maliyetleri ise sabit kaldı ve yeni bir farklılık olmadı.

Bu maliyetler özellikle taşıt sahipleri ve taşımacılık sektörü için ehemmiyetli bir gösterge olarak kabul ediliyor. Harcayıcılar, taşıt yakıt giderlerindeki bu maliyetlerini dikkate alarak bütçelerini tertip etmeye devam edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sürücülere müjdeli haber! Motorine yarından itibaren indirim geliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz