1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Uygun arsa satışına son 3 gün! Milli Emlak’tan 14 bin 566 TL’ye o arazi satışa sunulacak

Uygun arsa satışına son 3 gün! Milli Emlak’tan 14 bin 566 TL’ye o arazi satışa sunulacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uygun fiyatlardan arsa bakan bu vatandaşlar, arsa satın alarak orta ve uzun vadede yüksek kazançlar elde edebiliyor. Bu kazancı sağlamak isteyen vatandaşların yanı sıra az yatırımla bu işe girmek isteyen kişi sayısı da oldukça fazla. Bu noktada da Milli Emlak tarafından satışı duyurulan uygun arsalar birçok kişiye küçük tutarlarla gayrimenkul yatırımı yapabilmesini sağlıyor.

O Arsa Satışa Çıkacak

Milli Emlak tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni arsa satışı Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapılacak. Bu ilçede satışa çıkartılan arsa ihaleye uygun olarak satışa çıkartılacak. Arsanın satışı 22 Ağustos tarihinde yapılacak. Teminat bedeli 4 bin 369 TL olarak belirlenen arsa, 3 gün sonra satışta olacak. 145 m2 olan bu arsanın satış için başlangıç bedeli ise 14 bin 566 TL olarak belirlendi.

Kişiler bu teminat tutarını belirtilen hesaba yatırarak ve Milli Emlak’ın bağlı olduğu kurumlar üzerinden satış şartnamesini imzalayarak ihaleye katılım sağlayabilecek. Milli Emlak resmi sitesinden duyurulan bu ilanın tüm detaylarına erişebilmek için sisteme giriş yapabilirisiniz.

Kişiler az bir yatırımla birlikte bu arsanın sahibi olabilecek. Bu arsanın dışında Milli Emlak sitesinde yüzlerce farklı arsa da satış için duyurulmuş durumda. Vatandaşlar her arsa için belirtilen teminat tutarını hesaba yatırarak ihalelere katılım sağlayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uygun arsa satışına son 3 gün! Milli Emlak’tan 14 bin 566 TL’ye o arazi satışa sunulacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz