Yeni Evim Konut Kredisi ile Hayalinizdeki Eve Sahip Olun!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşte bu sualin yanıtı olarak, devletin sosyal devlet kavrayışıyla hazırladığı Yeni Konutum Ev Kredisi kampanyası devreye giriyor. Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler, uygun faiz oranları, uzun vade alternatifleri ve devlet dayanağı ile hayallerindeki konuta kavuşabilecekler.

Yeni Konutum Ev Kredisi, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C. Etraf, Şehircilik ve İklim Farklılığı Bakanlığı ile Kamu ve Katılım Bankaları iş birliğiyle hazırlanan; ev sahibi olmak isteyen orta kazançlı alıcıların konut sahibi olmalarına imkân sağlayan ev finansmanı ürünüdür.

Bu ürün sayesinde, Bankamız ile uyuşma yapılan ev yüklenicilerinin/müteahhitlerinin el değiştirmemiş 1. el evlerini satın almak isteyenler, hane kazancına göre ilk 3 sene taksit meblağının bir kısmını devletderi, ev satış kıymetinin %5’ini de ev üreticisi işletmeden alabilecekler.

Yeni Konutum Ev Kredisi’nin vade ve ödeme şartları, bölgeye, hane kazancına ve ev satış kıymetine göre değişmektedir. Alttaki tabloda bu şartları görebilirsiniz.

Bu tabloya göre, örneğin İstanbul’da 1.Bölge konut almak isteyen bir alıcı, aylık hane kazancı 80 Bin TL’nin altında ise, en fazla 9 Milyon TL kıymetindeki bir ev için en fazla 5 Milyon TL kredi kullanabilecektir. Ayrıca, son 1 yılda İstanbul’da ikamet etme şartını da sağlaması gerekecektir.

Yeni Konutum Ev Kredisi kutusundan;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Evim Konut Kredisi ile Hayalinizdeki Eve Sahip Olun!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz