Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara müjde! Hesaplara 500 TL ödeme yapılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, sürekli olarak bankkart kullanıcılarına özel kampanyalar başlatıyor. Bu kampanyalar sayesinde müşteriler büyük indirim fırsatları ve hediye para ödemesi alabiliyor. Yeni duyurulan kampanya ile birlikte o harcamalara para puan verileceği açıklandı.

500 TL Hediye Verilecek

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanyayla mobilya alışverişlerine ekstra bir avantaj sunuyor. Bankkart sahiplerine özel olarak düzenlenen kampanya ile mobilya alışverişlerine toplamda 500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edileceği duyuruldu.

Mobilya alışverişi yapmayı düşünenler için büyük bir fırsat olan bu kampanya, Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek. Bankkart sahipleri, kampanya süresince yapacakları mobilya alışverişlerinde hem indirimden faydalanacak, hem de aldıkları ürünlerin toplam bedelinin bir kısmını Bankkart Lira olarak geri alacaklar.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası müşterileri, Bankkart’larını mobilya alışverişlerinde kullanarak 500 TL’ye varan Bankkart Lira hediye kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya kapsamında belirlenen mobilya mağazalarından alışveriş yapan müşteriler, harcama tutarına göre hediye Bankkart Lira kazanacaklar.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Müşterilerin yapmaları gereken tek şey, mobilya alışverişlerini Bankkart ile gerçekleştirmek ve kampanyaya katılmak için ilgili numaraya SMS göndermek veya internet bankacılığından başvuru yapmak.

Kampanya Koşulları

1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplam 500 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Kampanya süresi ve katılım koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Mobilya alışverişinizi yaparken hem indirimlerden yararlanmak, hem de Bankkart Lira kazanmak için bu fırsatı kaçırmayın. Ziraat Bankası’nın Bankkart müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile hayalinizdeki mobilyalara daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kampanya süresince mobilya alışverişlerinizde Bankkart’ı kullanarak ekstra kazanç elde edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara müjde! Hesaplara 500 TL ödeme yapılacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz