Soylu döneminde gönderilmişlerdi: İçişleri Bakanlığı’nda göreve iadeler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ün haberine göre, Yerlikaya’nın yargı kararlarının uygulanması güzergahındaki direktifi ile 14 birinci sınıf emniyet müdürü daha görevlerine iade edildi. 14 ad Strateji, Özel Güvenlik Sorgulama ve Denetim Heyeti başkanlıklarında göreve başladı.

Buna göre Ümit Otman, Nurbay Sancak, Uğur Gül, Bilsay Çetin, Gürkan Ateşli, Mustafa Akdağ ve Dindar İlhan Özel Güvenlik ve Sorgulama Başkanlığı’na olduğu belirtildi. Metin Şenol, Necmeddin Pek, Celalettin Martin, Hanifi Sambur ve Hüdayi Sayın da Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na Murat Çetiner ve Haydar Karsavuranoğlu ise Denetim Heyeti Başkanlığı’na iade edildi.

Emniyet’teki başkanlıkların yanı gizeme muhtelif şehir ve bölgelerde iade kararlarının uygulanmasını bekleyen personel de görevlerine döndü. Merkez, Adana, Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir bölgelerinde de 24 birinci sınıf emniyet müdürü göreve başladı.

Karabük’te şehir emniyet müdürlüğü görevi yapan Serhat Tezsever de lüzumlu emekliliğe sevk edilmesinin ardından başlattığı hukuk çabasını kazandı. Bir yarıyıl belediye başkan yardımcılığı da yapan Tezsever, Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı ve Mehmet Aktaş’ın Emniyet Genel Müdürlüğü yarıyılında yargı kararına karşın göreve başlatılmamıştı. Tezsever, Yerlikaya ile beraber daha önceki görevine iade edildi. HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soylu döneminde gönderilmişlerdi: İçişleri Bakanlığı’nda göreve iadeler

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz