5 LİTRE ayçiçek yağı 72,99 TL’ye DÜŞTÜ! Sabah Saatlerinde DEV İNDİRİM Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu soğukkanlı kriz sebebiyle ayçiçek yağı fiyatlarında ciddi bir artış yaşanırken, A101 büyük zincir marketlerde fiyatlar yeniden makul hale de gelebiliyor.

5 litre ayçiçek yağı fiyatı 72,99 TL’ye düştü. Tüketicilere mutfakta nefes aldıracak bu kampanyayla beraber adım araştırılırken alışveriş keyfini de doyasıya yaşayacağınız ekonomik zorluklar devam ederken indirimli fiyatlardan birkaç adet alabileceğiniz ayçiçek yağı sizlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Ekonomik açıdan yardımcı olabilecek ve alışverişinizi hesaplı hale getirecek olanaklar sağlıyor.

SINIRLI SÜRE DEVAM EDECEK

Ayçiçek yağı kampanyası sınırlı süre devam edecek. Devam edecek indirim kampanyası ile tüketiciler ayçiçek yağını çok daha ekonomik fiyatlarla satın alacaklar.

İhtiyacınız olan ürünleri hesaplı bir şekilde almak için bu fırsatı değerlendirmeniz gerekiyor. A101 marketler zincirinde ekonomik ve kalite ve alışveriş deneyimini yaşayabilirsiniz. İndirim müjdesi sürerken ekonomik alışveriş imkanından vazgeçmeyin.

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINDA FLAŞ İNDİRİMLER

Ayçiçek yağında flaş indirimler dikkat çekmeye devam edecek. Birçok marka son dönemlerde 5 litrelik pet ürünlerinde kampanyalarını da yapmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5 LİTRE ayçiçek yağı 72,99 TL’ye DÜŞTÜ! Sabah Saatlerinde DEV İNDİRİM Başladı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz