Konya’da yaşanan kira sorunu herkesi şaşırttı! Aranan kiracı kriterlerine bir yenisi eklendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aylık kira arzlarının 60.000 TL ‘ye kadar gelmesiyle gözler yayınlanan bültenlere döndü. Artık en işine de karışmaya başladı. Yayınlanan duyuru ise bunu deliller türden oldu.

Meydana gelen enflasyon krizine karşı çoğu birey ne yapacağını afallamış vaziyette yer alıyor. Her sektörde artan maliyetler ve oranlar cep yakarken son hücum ise ev sahiplerinden geldi. Her zaman görmeye alıştığımız enteresan bültenlere yeni birisi ilave edildi. En ve kira maliyetleri her şehirde cep yakan türden. Fakat son olarak bu hadiseye hücum Konya şehrinden geldi. Konut sahibi istekleri ile düşündürdü.

Konya içerisinde en çok seçim edilen adreslerden birisi olan Selçuklu için yeni bir kiracı duyuruyu yayınladı. 3+1 konut duyuruyu klasik gibi görünse de devamı okununca hem güldürdü hem ağlattı. Konut sahibi tarafından arz edilen ilk koşul ise memur olması oldu. Memur fiyatları gündemde yer alırken ikinci koşulu ise daha da vakanın ciddiyetini gözler önüne seriyor. Aylık olarak kira 15 bin TL’l istenirken 3 aylık peşinat başka bir deyişle 45 bin TL arz edildi. Üstelik bununla da bitmedi depozito da isteniyor.

Pek çok birey tarafından takip edilen uygulama, sahibinden sitesine son olarak ilave edilen duyuru şok tesiri yarattı. Birden çok koşul yazan konut sahibi, her koşulu okunduğunda şaka mı bu? Dedirtti…

Kısa müddette gündemde ve sosyal medya üzerinden paylaşılan bu duyuru büyük bir tepki aldı. Çoğu yurttaş tarafından evini kabre götürmesi gibi ifadeler dile getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da yaşanan kira sorunu herkesi şaşırttı! Aranan kiracı kriterlerine bir yenisi eklendi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz