CZN Burak ve babası hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA’nın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddia belgesinde izinsiz inşaat faaliyeti yapıldığına dair ihbar geldiği ancak alana girilemediğinden dışarıdan yapılan tahlillerde inşaat halinde olan yapıda çalışmaların henüz tamamlanamadığı tespit edildi. İddia Belgesinde yapılan çalışmalara ait izin dokümanının olmadığı belirtildi.

İstanbul 2. Asliye Ceza Duruşması’nde görülen ilk mahkemeye Burak Özdemir katılmazken tutuksuz maznun İsmail Özdemir ile maznun avukatları salonda hazır bulundu. 

‘TADİLAT HAREKÂTI İÇİN BELEDİYEDEN İZİN ALDIM’

Duruşmadaki korunmasında İsmail Özdemir, “ Mevzubahisi taşınmaz bana ait. Taşınmazda kolay tadilatta bulundum. Kolay tadilat harekâtı için de belediyeden izin aldım. Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Heyeti’ndan izin alınacak bir gidişat yoktur, bu sebeple izin almadım. Üzerime atılı yargılamayı kabul etmiyorum. Beraatımı istiyorum” dedi.

Burak Özdemir’in avukatı ise müvekkilini yurt dışında olduğu için hazır edemediğini belirtirken keşif arzında bulundu. Duruşma, Muhammed Burak Özdemir’in gelecek celse hazır edilmesine, beceriksiz hususların giderilmesine karar vererek mahkemeyi erteledi. HABER MERKEZİ

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CZN Burak ve babası hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz